Po czwartku15.08.- gdy zapakowany wyjechałem z garażu , ale nie pojechałem dalej(znaczy Batman poratował mnie HD i pojechaliśmy w Alpy)- wyszedł przekaźnik rozrusznika , przy okazji wymieniłem aku- ale i sprawdziłem ten nieszczęsny włącznik- już kiedyś go rozbierałem, czyścicłem, podginałem lekko blaszki- teraz znów - bo nie łapie, a po X razach odpalania- aku mi się poprzednie rozładowało. Teraz rozebrałem, lekko podoginałem- kawałek plastiku mi został - ma już 22lata- ale działa.
Jakiś inne panty?? Czy ktoś próbował z innego moto - czy pasuje??Nie chcę wymieniać całości.
Odpowiedz do tematu
: Włacznik/starter- jakieś patenty?
...nadzieja spadającej gwiazdy...płonna...
udunus nervosus ciekavos signos pulapkos
Gość jaki jest Twój Cień??
...była Honda Shadow VT1100 1998 Spirit..
:
Powinien pasować od każdej VT Shadow czy to 750 od 98, czy 600 czy 1100. I od VTX 1300 i 1800.
Pewnie pasuje i od innych modeli Hondy, ale nie wiem od jakich.
Pewnie pasuje i od innych modeli Hondy, ale nie wiem od jakich.
"Bardzo też pożytecznie bywa najsamprzód zdzielić świadka, ledwo wejdzie, mocno kijem po głowie, od czego ten bardzo zdumiony bywa, a przeto i do kłamstwa nieskory."
Car Wszechrosji Piotr I - Ukaz o Badaniu Świadków".
Moje moto:
WSK 125 M06 B3 85
Car Wszechrosji Piotr I - Ukaz o Badaniu Świadków".
Moje moto:
WSK 125 M06 B3 85
:
Napewno przycisk? Pod boczkiem masz dwa przekaźniki, w sumie zależne od siebie. Nie odpalisz jeśli któryś będzie niesprawny.
:
Odpowiedz do tematu
Przycisk- na 100%- przekaźnik jeden zmieniłem, a tam w przycisku blaszki się wyrobiły.
...nadzieja spadającej gwiazdy...płonna...